Radyo Fenomen canlı dinle Googleda Ara


Radyo Fenomen radyosu canlı yayınını dinliyorsunuz. Özellikle yabancı pop şarkıları müzikleri dinlemek istiyorsanız kesinlikle doğru yerdesiniz. Arada yerli pop, Türkçe pop da çalınıyor. Bu tarz müzikler dinliyorsanız bu radyodan vazgeçmeyin diyebiliriz. Radyo dinleyebilmek için adobe flash player programı bilgisayarınızda kurulu olmalıdır. Yani youtube dan veya facebooktan herhangi bir videoyu izleyebiliyorsanız bu program bilgisayarınızda kurulu demektir. Kurulu olduğu halde dinleyemiyorsanız bize bu sayfa altından yorum aracılığıyla bildirebilirsiniz.

Canlı Radyo Fenomen hakkında bilgiler:

Müzik Türü: Yabancı Pop (Radyo Fenomen canlı dinleniyor)
Yayın Alanı: Ulusal
Canlı Dinle, Radyo Dinle, Frekanslar, Yayın Akışı, Ilk 10
Merkezi: İstanbul
Adresi: Gümüşyolu Cad. Kuşbakışı Sk. No:43 34662 Altunizade - Üsküdar/Istanbul
Telefon: 0216 474 60 60
Web Adresi: www.radyofenomen.com
facebook: http://www.facebook.com/radyofenomen
twitter: http://twitter.com/radyofenomen
Teknik sorunlar için: teknik@radyofenomen.com

Radyo : Canlı Dinle, Radyo Dinle, Frekanslar, Yayın Akışı, Ilk 10
Müzik : Müzik Haber, Sanatçı, Konserler, Videolar...

Hiç yorum yok:

Radyo Yayınlarını Dinleyemiyorsanız:

Radyo Yayınlarını Dinleyemiyorsanız:
1. Windows Media Player Sürümünüzü Güncelleyiniz. Windows Media Player 11 Türkçe Sürümünü Buraya Tıklayarak Yükleyebilirsiniz.
2. Firefox kullanıyorsanız Media Player'i sorunsuz çalıştırabilmek için Media Player Plugin yüklemelisiniz. Windows XP, Vista versiyonları için Firefox Media Player Plugin yüklemek için buraya tıklayınız.



3. Bütün bunları denediğiniz halde yayınları dinleyemiyorsanız internet bağlantınızın hızınızı kontrol ediniz. Bağlantı hızınız yavaş ise yayını dinleyemez veya kesintili olarak dinlersiniz. Bir başka sebeb ise radyo istasyonlarının kullanıcı limitlerinin dolu olması ihtimalidir. Bunun için bir süre bekleyip yeniden tekrar deneyiniz.