Tarkan - Adımı Kalbine Yaz (2010) albüm Googleda Ara

Tarkan - Adımı Kalbine Yaz
DMC - 2010

Tarkan geçtiğimiz Mayıs ayında, sözleri iki yıl önce aramızdan ayrılan değerli söz yazarlarından Aysel Gürel'e, bestesi kendisine ait "Sevdanın Son Vuruşu" isimli şarkısı ile yeni albümünün müjdesini vermişti.
Ve şimdi Tarkan "Adımı Kalbine Yaz" ile sevenleriyle yeniden buluşuyor.
"Adımı Kalbine Yaz" albümü, 8 yeni şarkı ve 5 remixten oluşuyor. Albümde Tarkan'ın kendi söz ve bestelerinin yanı sıra; Sezen Aksu, Yıldız Tilbe, Günay Çoban, Ozan Çolakoğlu, Mithat Can Özer ve Gülşah Tütüncü'nün de söz ve bestecileri yer alıyor.
Albümdeki remixler ise: Ozan Çolakoğlu, Kıvanç K, Suat Ateşdağlı ve Gürsel Çelik'e ait.
"Adımı Kalbine Yaz" albüm fotoğraf çekimleri, sinema ve müzik sektörünün dünyaca tanınmış isimleriyle çalışan Giuliano Bekor tarafından Los Angeles'ta gerçekleştirildi.

01. Sevdanın Son Vuruşu
02. Acımayacak
03. İşim Olmaz
04. Kayıp
05. Öp
06. Adımı Kalbine Yaz
07. Sen Çoktan Gitmişsin
08. Usta-Çırak
09. Acımayacak - Gürcell Club Mıx
10. Adımı Kalbine Yaz - Ozinga Club Mix
11. Sevdanın Son Vuruşu - Suat Ateşdağlı Mix
12. Öp - Gürcell Club Mıx
13. Sevdanın Son Vuruşu - Kıvanch K Mix

Hiç yorum yok:

Radyo Yayınlarını Dinleyemiyorsanız:

Radyo Yayınlarını Dinleyemiyorsanız:
1. Windows Media Player Sürümünüzü Güncelleyiniz. Windows Media Player 11 Türkçe Sürümünü Buraya Tıklayarak Yükleyebilirsiniz.
2. Firefox kullanıyorsanız Media Player'i sorunsuz çalıştırabilmek için Media Player Plugin yüklemelisiniz. Windows XP, Vista versiyonları için Firefox Media Player Plugin yüklemek için buraya tıklayınız.



3. Bütün bunları denediğiniz halde yayınları dinleyemiyorsanız internet bağlantınızın hızınızı kontrol ediniz. Bağlantı hızınız yavaş ise yayını dinleyemez veya kesintili olarak dinlersiniz. Bir başka sebeb ise radyo istasyonlarının kullanıcı limitlerinin dolu olması ihtimalidir. Bunun için bir süre bekleyip yeniden tekrar deneyiniz.