Mavi - Mavi (2010) Googleda Ara

Mavi - Mavi
Pasaj Müzik - 2010

Mavi, kendi adını taşıyan, 4 şarkı ve 1 remixin yer aldığı ilk albümünü müzik dinleyicisinin beğenisine sundu.

Orkun Tunç ve Taner Yurdunkulu'nun müzikal direktörlüğünde hazırlanan, Seyyal Taner'in 80'li yıllarda söylediği, retro bir anlayışı temsil eden "Neler Oluyor" şarkısının da yer aldığı albümde ayrıca söz ve müziği Mavi'ye ait olan "Düş", "Bırak", "30" ve "Bırak" şarkısının remiks versiyonu yer alıyor.

Albümün ilk video klip şarkısı olan "30"daki hissin esasen gözlemlediği 30 yaş ruh halini de özetlediğini belirten Mavi; "20ler'i devirip, artık aşktan kimsenin ölmediğini anladığımız, büyük dramatik sahnelerin ardından hayatın bir şekilde işleri yoluna koyduğunu gördüğümüz, gerçekte neyin önemli olduğunu kavradığımız ve olaylardan derslerimizi alıp, öğrenerek yolumuza devam ettiğimiz bir ömür dilimi bence 30 ve sonrası. Şahsen kendimi nihayet tanımaya, kabullenmeye başladığım, etrafımdan beklentilerimin daha gerçekçi, kendimden beklentilerimin daha insaflı olduğu, hayır demekten çekinmeden, sıradan sayılmaktan korkmadan, doğru anlaşılmanın bir lüks olduğunu ve hep gerçekleşme ihtimalinin sürekli loto tutturma ihtimaliyle aynı olduğunu kabullenerek ve en çok da neyi niye istediğimi bilerek ilerlediğim bir zaman dilimi benim 30 yaşım" diyor.

Yönetmenliğini Mustafa Tunç'un üstlendiği "30" klibinde tamamıyla gün ışığından yararlanıldı, herhangi bir renk rötuşu ve filtre kullanılmadı. 8 saat süren çekimlerde bir hikâye kurgulanmadan, Mavi'nin tek plan ve doğal görüntüsüne yer verildi.

1.30
2.Bırak
3.Düş
4.Neler Oluyor
5.Bırak (Electro House Mix)

Hiç yorum yok:

Radyo Yayınlarını Dinleyemiyorsanız:

Radyo Yayınlarını Dinleyemiyorsanız:
1. Windows Media Player Sürümünüzü Güncelleyiniz. Windows Media Player 11 Türkçe Sürümünü Buraya Tıklayarak Yükleyebilirsiniz.
2. Firefox kullanıyorsanız Media Player'i sorunsuz çalıştırabilmek için Media Player Plugin yüklemelisiniz. Windows XP, Vista versiyonları için Firefox Media Player Plugin yüklemek için buraya tıklayınız.



3. Bütün bunları denediğiniz halde yayınları dinleyemiyorsanız internet bağlantınızın hızınızı kontrol ediniz. Bağlantı hızınız yavaş ise yayını dinleyemez veya kesintili olarak dinlersiniz. Bir başka sebeb ise radyo istasyonlarının kullanıcı limitlerinin dolu olması ihtimalidir. Bunun için bir süre bekleyip yeniden tekrar deneyiniz.