Sibel Tüzün - Saten (2010) Googleda Ara

Sibel Tüzün - Saten
Ossi Müzik - 2010

Müzik marketlerdeki yerini aldan ve 5 şarkıdan oluşan "Saten" albümünün prodüksiyonu Sibel Tüzün imzası taşıyor. Albümün süpervizörlüğünü Zeynep Talu, düzenlemeleri Tansel Doğanay ve kayıt prodüktörlüğü Ender Balcı tarafından gerçekleştirildi. Albüme adını veren "Saten" de dahil olmak üzere, üç şarkının müziği ve iki şarkının sözleri de yine Sibel Tüzün'e ait. Albümde ayrıca Fecri Ebcioğlu, Zeynep Talu ve Yehuda Offen de besteci ve söz yazarı olarak yer alıyor.

Yaklaşık on aylık özenli bir çalışmanın ürünü olan "Saten", dinleyenleri Ege ve Akdeniz'in tutkulu atmosferine davet ediyor.

1. Saten
2. Çok
3. Erkekleri Tanıyın
4. Sana Anlatmam Lazım
5. Maalesef (Sen Beni Bilmezsin)

Hiç yorum yok:

Radyo Yayınlarını Dinleyemiyorsanız:

Radyo Yayınlarını Dinleyemiyorsanız:
1. Windows Media Player Sürümünüzü Güncelleyiniz. Windows Media Player 11 Türkçe Sürümünü Buraya Tıklayarak Yükleyebilirsiniz.
2. Firefox kullanıyorsanız Media Player'i sorunsuz çalıştırabilmek için Media Player Plugin yüklemelisiniz. Windows XP, Vista versiyonları için Firefox Media Player Plugin yüklemek için buraya tıklayınız.



3. Bütün bunları denediğiniz halde yayınları dinleyemiyorsanız internet bağlantınızın hızınızı kontrol ediniz. Bağlantı hızınız yavaş ise yayını dinleyemez veya kesintili olarak dinlersiniz. Bir başka sebeb ise radyo istasyonlarının kullanıcı limitlerinin dolu olması ihtimalidir. Bunun için bir süre bekleyip yeniden tekrar deneyiniz.